We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Ostium

by Cultum Mortis

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
Mos Maiorum 05:07
Sang de la meva sang, et parlo directament la teva vida és una blasfèmia Fornicatio, inebriari, provocatio, inobedientia has donat l'esquena als déus Mos Maiorum, no pots negar els teus orígens Mos Maiorum, no pots negar d'allà on vens Sang de la meva sang, et parlo directament la teva vida és una blasfèmia Deditionem, orationi, penitentiam, oboedientia és el que esperem de tu Mos Maiorum, no pots negar els teus orígens Mos Maiorum, no pots negar d'allà on vens Desobediència, em pixo en els meus orígens desobediència, i em cago en la teva sang Renego dels vostres temples Renego de tots els cultes Renego dels meus ancestres Renego dels tots els Déus Sang de la meva sang, et parlo directament la teva vida és una farsa Treballar i combregar, obeir i presumir de ser un bon titella Sang de la meva sang, et pixo directament la teva vida és una farsa Les obres dels ancestres, les vull oblidar la meva vida comença ara, sí!
2.
Moharebeh 03:44
Rastres pudents d'unes creences cegues embruten cervells amb ignorància extrema Que pari la guerra i s'aturi l'oblit pels que pateixen aquests vessaments de sang! Són els fills d’aquest vell esclavatge Lliures de pensar, heretges i salvatges Són com Satanàs, vagant lluny a l'exili maleeixen a Déu i als que l'heu creat El teu Déu és una excusa perquè regnin els covards El teu Déu és la mentida que alimenta als ignorants El teu Déu és un miratge, un ninot tacat de sang El teu Déu és la fal·làcia, el teu Déu és un farsant Soc l'enemic del teu Déu Moharebeh Surt d'aquí! Deixa les nostres vides Ja no t'escoltem, són massa mentides Fora! Ja ens has fet prou mal, som maleïts però lliures El teu Déu és una excusa perquè regnin els covards El teu Déu és la mentida que alimenta als ignorants Moharebeh
3.
Pel carrer Ample hi va un home fugint dels vassalls del virrei Diu el magistrat que ell ha mort l'agutzil la rata que llepa al senyor Cau malferit per l'espasa del Rei sagnant s'arrossega pel fang Tres que l'ajuden i poden fugir comença el corpus de sang Corpus de sang Corpus de sang Tres-cents homes corren, amb la falç al puny a palau enfilen, demanant justícia Els soldats del Rei, obren foc contra ells maleint al compte, moren dos del poble Muiren los traïdors! Muira el mal govern! Muira el Rei Felip i els seus descendents! Muiren los traïdors! Muira el mal govern! Muira el Rei Felip i els seus descendents!
4.
Trenca l'alba a Cròc la roda ja és a punt Ressonen els timbals que obliguen a la gent a venir! Per lo Rei de França s'aplicarà el turment al cap de la revolta li daran escarment En Joan Petit de Cròc, avui tastarà la roda no en quedarà cap os que es pugui rosegar El botxí prepara al revolucionari mentre el capellà manega l'aspersori La plaça és plena de gom a gom i els soldats forçaran a mirar a tothom Per ordre del rei de França, en Joan petit ja dansa! Per lo Rei de França, dansa amb el dit Per lo Rei de França, dansa amb la mà Per lo Rei de França, dansa amb el braç Per lo Rei de França, l'han assassinat! Cop de mall, esclafa els ossos! Ves amb compte de no fer sang Ha de resistir tres dies Perquè quedi gravat eternament Per lo Rei de França, dansa amb el peu Per lo Rei de França, dansa amb la cama Per lo Rei de França, dansa amb el cap Per lo Rei de França, l'han assassinat!
5.
Carrer avall amb la por al cos Camí del molí lluny del seu fadrí, va la Regina de cal Petit Mirada perduda al salt de l'aigua volaven les hores davant seu Presa sempre d'un somriure amb ulls tristos i esvaïts Semblava que a prop del remolí més feliç ella es trobava més feliç ella es trobava, sí! És ben boja la Regineta! Remugaven les padrines Un bon manso ha de trobar i no tant guaitar el molí Però ella només volia això ella tant sols desitjava escapar d'aquell malson i el molí li regalava La Regina ja no riu la Regina ja no plora La Regina s'ha amagat dins del pou sota la volta On deu ser la Regineta? Demanaven les padrines Que fa dies que no surt que fa dies que no baixa No gaire lluny havia anat a un lloc de on ja no es torna A dins del pou del remolí al fons del pou sota la volta La Regina ja no riu la Regina ja no plora La Regina s'ha amagat ara viu sota la volta
6.
7.

credits

released September 24, 2019

license

all rights reserved

tags

about

Cultum Mortis Bellcaire D'Empordà, Spain

contact / help

Contact Cultum Mortis

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Cultum Mortis, you may also like: